Zamknij

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Witamy w drogerii Abckosmetyczne

PRZYJMUJEMY ZAMÓWIENIA TELEFONICZNIE
537-168-999 W GODZ. 9-19 ORAZ
W SKLEPIE INTERNETOWYM 24/7
0 pusty
facebook google instagramyoutube blog ceneo

Polityka prywatności

 

1. Administratorem danych osobowych jest firma NetVest Łukasz Szutenberg, 80-462 Gdańsk, ul. Żwirki i Wigury 12/34.

Dane osobowe naszych Klientów są przechowywane i zabezpieczone z  zachowaniem wszelkich wymogów bezpieczeństwa, zgodnie z ustawą z dnia 29.08.1997r o ochronie danych osobowych (tekst jednolity Dz. U. Nr 101 z 2002 r. poz. 926, z późn. zm.), oraz w wydanych na jej podstawie przepisach wykonawczych.

Dane osobowe są gromadzone i przetwarzane tylko i wyłącznie w zakresie niezbędnym do realizacji zamówień składanych w abckosmetyczne.pl poprzez stronę internetową pod adresem http://abckosmetyczne.pl

Każdy zarejestrowany klient ma prawo i możliwość wglądu do swoich danych, poprawiania ich oraz żądania zaprzestania ich przetwarzania lub samodzielnego ich usunięcia z naszej bazy danych.

W przypadku usunięcia przez Państwa swoich danych, zostaną trwale usunięte z bazy bez możliwości ich późniejszego odczytania.

Złożenie zamówienia jest jednocześnie wyrażeniem zgody na przetwarzanie danych osobowych w zakresie niezbędnym do realizacji zamówienia.

 

Firma NetVest jako Administrator Danych Osobowych zobowiązuje się do:
- ochrony danych osobowych Klientów zgodnie z wymogami ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 „O ochronie danych osobowych” (Dz. U. Nr 133, poz. 883).
- nie udostępniania danych osobowych Klientów osobom trzecim  o ile nie jest to związane z  realizacją zamówienia.
- nie wysyłania żadnych materiałów marketingowych i reklamowych drogą elektroniczną bez zgody Państwa, zgodnie z ustawą „o świadczeniu usług drogą elektroniczną" z dnia 18 lipca 2002 roku. (Dz. U. Nr 144, poz. 1204).

 

2. Pliki Cookies

Nasza strona internetowa abckosmetyczne.pl posługuje się również plikami cookies (tzw. ciasteczka). Są to informacje, które są wysyłane przez naszą stronę internetową na komputer klienta korzystającego z naszej strony.

Pliki te zawierają m.in. informacje o indywidualnych wyborach klienta i jego aktywności na stronie, co służy późniejszemu dopasowaniu oferty strony do indywidualnych preferencji klienta. Pliki cookies zawierają też nformacje potrzebne do prawidłowego funkcjonowania strony np. w czasie logowania się do strony sklepu.

Pliki cookies nie są wykorzystywane do identyfikacji i ustalania tożsamości użytkownika danej witryny internetowej.

Każdy klient korzystający z naszej strony internetowej może w dowolnym momencie wyłączyć w używanej przez siebie przeglądarce internetowej (np. Chrome, Firefox) opcję obsługiwania plików cookies. Można ograniczyć lub całkowicie wyłączyć opcję zapisywania plików cookies.

Może to jednak w niektórych przypadkach utrudniać korzystanie ze strony naszego sklepu (np. strona nie będzie zapamiętywała loginu i hasła przy logowaniu się do sklepu, ani produktów dodawanych do koszyka).